Utolsó kommentek

Címkék

blood bowl (10) ember (3) green bombz (1) kezdet (1) klub (1) liga (5) lizardman (3) man o war (4) ork (5) szeged (11) warhammer 40k (2) wwii (1) Címkefelhő

DrCsernus Blood Bowl blogja

Ezt a blogot a Blood Bowl alapdobozom megérkezése indukálta. Célom, hogy leírjam Blod Bowl-os élményeimet, illetve mivel szeretett városomban, Szegeden most kell felépíteni a Blood Bowl életet, ehhez is leírom a tapasztalataimat, hátha máshol csak a tapasztalatok hiánya miatt nem indult be semmi. Kontakt: verhalal@freemail.hu

Újabb győzelem, +liga infók

2009.12.20. 18:52 | DrCsernus | Szólj hozzá!

Címkék: szeged liga blood bowl ork lizardman

Ma egy újabb csapatösszeállítást próbáltam ki, az egyik BOB-t blitzerre cseréltem az ork csapatomban, mivel szombaton megérkezett az angliából rendelt figurám (88-as, tehát annyi idős, mint én :D)

Újra felzengett a közönség, amikor orkjaim egy lizardmen csapattal küzdöttek meg. Az első félidőben fogadást választottam, majd elindult a ketrec a jobb szélen. Gyorsan körbeállták a saurusok, így a dobó tette, amihez ért, és átdobta a labdát egy blitzernek a bal szélen, aki két kör alatt be is ért vele.

Első félidő 1:0

A második félidőben egy skink megszerezte a labdát, és a jobb szélen elindulva átadta egy másiknak, majd miután a környező saurusok megfektették a blitzeremet, a labdás skink mélyen befutott a térfelemre. Egyetlen esélyem az volt, hogy a másik blitzeremmel kilépek egy saurus tackle zone-jából, és két gfi-vel meg tudtam volna blitzelni a kis skinket (pályáról kitolással), de blitzerem elbotlott, és turnover. A skink bevitte a labdát. (1:1)

Nem gond, van még 6 köröm, annak elégnek kell lennie egy TD-re. Felállásnál jobbra tolom az erőimet (troll, black orkok, 2 blitzer), és erre indulok a labdát hordozó throwerrel. A skinkek lerohantak, 3 tackle zone a dobón, de a jobb szárny szinte teljesen szabad. Egy kis tologatás után szabad a dobó, passz az egyik blitzernek, a másik fog egy fekvő skinket, 2 kör alatt TD-t lehet vinni. Közben középen folyamatos a darálás, 3 saurus a 4-ből elhagyta a pályát. Egyszer csak a fekvő skink felpattan, kidodge-ol a blitzer mellől és 2 gfi-tel célba veszi a labdás játékosomat (End zone előtt áll). 2 kocka és én választok, nem félek. Erre POW-POW! kombó. A kis skinkre pattan a labda, fel is veszi. A blitzer, aki az előző körben fogta, bliztel, dönti a skinket, és az utolsó körben a másik blitzerem felveszi a labdát és TD-t visz (2:1).

A meccs utáni beszélgetésen szóba került a liga is, ami valószínűleg január vége, február eleje körül fog kezdődni, megvárjuk, amíg a félév végi hajtások és a vizsgaidőszakok lecsengenek, aztán ezerrel játszunk.

Néhány infó: csapatok festése minimum 3 azínnel kötelező, számozás a talp elülső és hátulsó részén kötelező.

Pontozás:

Győzelem    10 pont
Döntetlen    5 pont
Vereség    0 pont

Meccsenként további maximum 3 pont szerezhető úgy, hogy minden TD és CAS 1 pontot ér.

Fejlődés, anyagiak:

Az alapszakaszba  1 000 000 aranyból összeállított csapatok nevezhetnek. Minimum 1 Fan Factor kötelező.  A kapunál befolyt összegekből, illetve a megszerzett sztárjátékospontokból  lehet a csapatot fejleszteni az LRB 5.0 szabályai alapján.

Sztárjátékosok, varázslók nem használhatóak

Minden további szabály alkalmazása az LRB 5.0 angol nyelvű változata alapján történik.

A bejegyzés trackback címe:

https://drcsernusbb.blog.hu/api/trackback/id/tr241611458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása