Utolsó kommentek

Címkék

blood bowl (10) ember (3) green bombz (1) kezdet (1) klub (1) liga (5) lizardman (3) man o war (4) ork (5) szeged (11) warhammer 40k (2) wwii (1) Címkefelhő

DrCsernus Blood Bowl blogja

Ezt a blogot a Blood Bowl alapdobozom megérkezése indukálta. Célom, hogy leírjam Blod Bowl-os élményeimet, illetve mivel szeretett városomban, Szegeden most kell felépíteni a Blood Bowl életet, ehhez is leírom a tapasztalataimat, hátha máshol csak a tapasztalatok hiánya miatt nem indult be semmi. Kontakt: verhalal@freemail.hu

GD és meccs

2009.12.06. 20:55 | DrCsernus | Szólj hozzá!

A Games Day egyszerűen fantasztikus volt, rengeteg játékot láttunk, több is tetszett belőle, bár a legjobbana Hell Dorado, amiről sokat nem tudok, de elég kevés egységből álltak a csapatok, és a pingvines pálya telitalálat volt.

A Blood Bowl bemutató is nagyon jó volt, profi szervezéssel és segítőkész játékosokkal. Szerencsére ott volt Scottish, aki Lizardmen csapatot hozott magával, és elég jól ismeri is őket, így amikor CK szólt, hogy a bitzbörzén Lizardmen öntőkereteket dobálnak 100 Ft-os áron, tudtunk tanácsot kérni. 5 percen belül 3 vidám arcú új Lizardmen edző hagyta el a bitzbörze asztala melletti tömeget.

Szombat este haza(illetve barátnőmhöz)érve első dolgom volt levagdosni új csapatomat a keretekről, és leszedni róluk a könnyen hozzáférhető fegyvereket.

Vasárnap reggel hazarohantam a szerszámaimhoz, hogy kicsit radikálisabban átalakítsam a csapatot. Elővettem a régi IG-kereteimet, és elkezdtem róluk vállapokat szerezni. 16 db elég is volt, ami cirka fél óra vagdosás-reszelgetés árán meg is lett.

A saurusok oldalán lógó buzogányok levágása egyszerű feladat volt, bár még egy kis csiszolás rá fog férni a lábukra, de könnyen menthetőek

A skinkek a tegezek miatt problémásabbak, a hátukat és a karjukat nagyrészt újra kell majd építeni, de megoldható.

A Kroxigorom egy Elder Saurus, aki két vállapot is kapott, valamint a saurusok fegyvereiből került rá 1-2 alkatrész, mint pl. 2-2 tüske a farok két oldalára, illetve egy sarlópenge az alkarvédőre. Nem olyan, mint a bolti BB-figura, de szerintem jó lett, és használható.

Délután ennek örömére játszottunk is egyet, CK a vadonatúj gyíkjaival, én pedig - mivel nem akartam gyík-gyík meccset - a jó öreg ork rezesbandával (3 line, 4 BOB, 2 Blitzer, 1 thrower, 1 troll).A gyíkok az első félidő második körére TD-t vittek (genyó dolog a skink 8 MA-val és a dodge-stunty kombóval), de az orkok még eben a félidőben egyenlítettek, majd a második félidőben újabb 2 gólt szerezve 3-1-re nyerték a meccset.

Ma rendeltük meg a festékkészletemet, úgyhogy valószínűleg a hétvégén neki fogok állni kifesteni valamelyik csapatomat (Legvalószínűbb, hogy az embereket, rajtuk lehet kísérletezni). Azt már megpróbálom képekkel is dokumentálni, aztán egyszer majd csak rájövök, hogy ide hogy lehet beilleszteni :D

Üdv,
DrCsernus

A bejegyzés trackback címe:

https://drcsernusbb.blog.hu/api/trackback/id/tr731578870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása