Utolsó kommentek

Címkék

blood bowl (10) ember (3) green bombz (1) kezdet (1) klub (1) liga (5) lizardman (3) man o war (4) ork (5) szeged (11) warhammer 40k (2) wwii (1) Címkefelhő

DrCsernus Blood Bowl blogja

Ezt a blogot a Blood Bowl alapdobozom megérkezése indukálta. Célom, hogy leírjam Blod Bowl-os élményeimet, illetve mivel szeretett városomban, Szegeden most kell felépíteni a Blood Bowl életet, ehhez is leírom a tapasztalataimat, hátha máshol csak a tapasztalatok hiánya miatt nem indult be semmi. Kontakt: verhalal@freemail.hu

Beszámoló

2009.11.30. 07:58 | DrCsernus | 2 komment

Címkék: szeged liga blood bowl man o war

A szombati játékok elég jól sikerültek. Délelőtt volt a BB a klubban, ahol 5 új játékost sikerült találni. A visszajelzések pozitívak, ebből simán meglesz a liga januártól. Kipróbáltam a Lizardmen csapatot (4 saurus, 8 skink), amivel az orkjaim (3 line, 4 BOB, 2 Blitzer, 1 Troll, 1 Thrower) ellen sikerült egy utolsó körös TD-vel 2-1-re nyernem. Aljas dolog a skinkek Dodge és Stunty skillje. A kocka is velem volt, így sikerült egy TD- zónában álló Blitzer tackle zone-jában rálépni a labdára, felvenni, majd bevinni a TD-t.

A Man O'War-t 4 óra körül kezdtük el összerakni (Tokenvagdosás, hajólapok nyomtatása, stb.), és 6-7 óra körül el is kezdtük. Négyzet alakú pályán játszottunk, a feladat az volt, hogy a szigeteket jelképező cigisdobozokból kellett "kincset" (1 db 1 Ft-os, 4 db. 2 Ft-os, 1 db 5 Ft-os) gyűjteni, majd akinek először összegyűlik a 6 arany, bevinni a kikötőjébe. 3 flotta volt, egy Imperial, egy törpe és egy elf. Az elfek a sok mozgásukkal gyorsan összegyűjtötték a kincset, de egy összehangolt ember és törpe támadásban elsüllyedt a kincset szállító Eagleship, amiről az emberek Greatshipje minden igyekezet ellenére megszerezte az aranyat és bevitte a kikötőbe.

A második körben már csak ketten maradtunk, agy egy törpe-elf összecsapás vette kezdetét. Köszönhetően a szerencsés dobásoknak a törpék szinte minden sérülést kijavítottak, így a maradék Ironclad és Nautilus győzedelmeskedett a hosszúfülűek flottáján. 6 monitor elvesztésével is megérte az áldozatot.

A következő Blood Bowl játék valószínűleg kedden lesz, hétvégén pedig Games Day Budapesten.

A bejegyzés trackback címe:

https://drcsernusbb.blog.hu/api/trackback/id/tr411562416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ck 2009.11.30. 19:14:50

Üdv!
Nagyon tetszik a blogod, rendszeresen fogom látogatni ;)
Ha akarod kukkantsd meg az enyémet ( 40k-necronos) : www.acelhullak.blog.hu

DrCsernus 2009.11.30. 19:22:24

Köszi, már ismerem, és szoktam is nézni :D
süti beállítások módosítása